Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cinko Almanca - Zamak'tan Dekoratif Maymun Çerezlik Biblo 28 Cm - KESKİN ... : Çinko kelimesi için türkçe » almanca çeviri sonuçları.

Cinko Almanca - Zamak'tan Dekoratif Maymun Çerezlik Biblo 28 Cm - KESKİN ... : Çinko kelimesi için türkçe » almanca çeviri sonuçları.. Almancada çinko ne demektir teriminin türkçe almanca sözlük anlamı ve çinko almanca cümle çeviri sonucunu ingilizceceviri.org sitesinde bulacaksınız. Çinko nitrat çevirisi anlamı nedir nasıl telaffuz ediliz. İngilizce ve almanca sözlükte çinko. İlk yıl bakır yerine çinko kullanıyorlardı. Zamak 1920'li tarihlerde amerika'da bulunmuştur.

Zamak 1920'li tarihlerde amerika'da bulunmuştur. Çinko nitrat teriminin türkçe almanca sözlükte anlamı. Çinko ile ilgili cümledeki kullanımına bak, söyleyişini dinle ve dil bilgisini öğren. Çinko nitrat çevirisi anlamı nedir nasıl telaffuz ediliz. Çevirmek ya da anlamını öğrenmek istediğiniz kelimeyi/cümleyi.

Zamak'tan Dekoratif Boğa Biblo 34 Cm - KESKİN HEDİYELİK EŞYA
Zamak'tan Dekoratif Boğa Biblo 34 Cm - KESKİN HEDİYELİK EŞYA from www.keskinhediyelik.com
Afrika dili almanca arapça arnavutça azerice baskça baskhir belarusça bengalce boşnakça breton bulgarca burmaca cava dili cebuano chicheva çekçe çince almanca. Çinko emdirme nedir, çinko emdirme ne demek. Almanca.tk sözlük ve almanca gramer ders sayfalarına hoşgeldiniz. » i̇lişkili sonuçları göster | kelime tavsiye et (bulunamazsa). Almanca zink kelimesinin türkçe karşılığı. Türkçe dilinden almanca diline ( google translate aracılığıyla) hızlı cümle ya da kelime çeviri yapmanıza yardımcı olan bir sözlük sistemidir. Çinko nitrat teriminin türkçe almanca sözlükte anlamı. Çinko türkçe almanca karşılığı ve almanca türkçe sözlükte bulmak istediğiniz kelimenin baş harfine tıklayarak almanca veya türkçe.

Çinko kelimesi için türkçe » almanca çeviri sonuçları.

'çinko' almanca çeviri ve tercümesi. Almanca zink kelimesinin i̇ngilizce karşılığı. Bildiği konularda ve kişisel ilgi alanlarında kendisini basit düzeyde ve konuları ilişkilendirerek. Her geçen gün yenilenen almanca.tk sitesi almanca türkçe tercüme yapmak isteyenlere geniş bir veritabanı sunuyor.çinko ne. Dünya metal pazarında en çok kullanılan dördüncü metal olan çinko, yer kabuğunda en yoğun bulunan 2. İlk yıl bakır yerine çinko kullanıyorlardı. Alman kimyacı andreas sigismund marggraf, 1746'da saf çinkoyu keşfeden kişidir. İngilizce türkçe fransızca almanca rusça i̇talyanca i̇spanyolca portekizce osmanlıca. Bu metaller değişik oranlarda bulunabilirler. Ücretsiz kelime öğretme antrenörü, fiil tabloları ve telaffuz işlevini içerir. İngilizce ve almanca sözlükte çinko. Çinko ile ilgili cümledeki kullanımına bak, söyleyişini dinle ve dil bilgisini öğren. Seyahatlerde, almanca'nın konuşulduğu yerlerde karşılaşabileceği çoğu durumların üstesinden gelebilir.

Almanca zink kelimesinin türkçe karşılığı. Almanca.tk sözlük ve almanca gramer ders sayfalarına hoşgeldiniz. Çinko emdirme nedir, çinko emdirme ne demek. İlk yıl bakır yerine çinko kullanıyorlardı. Çinko türkçe almanca karşılığı ve almanca türkçe sözlükte bulmak istediğiniz kelimenin baş harfine tıklayarak almanca veya türkçe.

C Vitamini Ve çinko Takviyesi
C Vitamini Ve çinko Takviyesi from lh5.googleusercontent.com
Ücretsiz kelime öğretme antrenörü, fiil tabloları ve telaffuz işlevini içerir. Dünya metal pazarında en çok kullanılan dördüncü metal olan çinko, yer kabuğunda en yoğun bulunan 2. Seyahatlerde, almanca'nın konuşulduğu yerlerde karşılaşabileceği çoğu durumların üstesinden gelebilir. Türkçe dilinden almanca diline ( google translate aracılığıyla) hızlı cümle ya da kelime çeviri yapmanıza yardımcı olan bir sözlük sistemidir. Çinko nitrat çevirisi anlamı nedir nasıl telaffuz ediliz. Almanca zink kelimesinin i̇ngilizce karşılığı. Almanca.tk sözlük ve almanca gramer ders sayfalarına hoşgeldiniz. » i̇lişkili sonuçları göster | kelime tavsiye et (bulunamazsa).

Her geçen gün yenilenen almanca.tk sitesi almanca türkçe tercüme yapmak isteyenlere geniş bir veritabanı sunuyor.çinko ne.

Çinko nitrat çevirisi anlamı nedir nasıl telaffuz ediliz. İngilizce ve almanca sözlükte çinko. Alman kimyacı andreas sigismund marggraf, 1746'da saf çinkoyu keşfeden kişidir. İlk yıl bakır yerine çinko kullanıyorlardı. Zamak bir metal alaşımdır ve ana bileşenlerini çinko, alüminyum, magnezyum ve bakır oluşturur. Çinko ile ilgili cümledeki kullanımına bak, söyleyişini dinle ve dil bilgisini öğren. Almanca zink kelimesinin türkçe karşılığı. Çinko türkçe almanca karşılığı ve almanca türkçe sözlükte bulmak istediğiniz kelimenin baş harfine tıklayarak almanca veya türkçe. Çinko nitrat teriminin türkçe almanca sözlükte anlamı. 'çinko' almanca çeviri ve tercümesi. Çinko emdirme nedir, çinko emdirme ne demek. Afrika dili almanca arapça arnavutça azerice baskça baskhir belarusça bengalce boşnakça breton bulgarca burmaca cava dili cebuano chicheva çekçe çince almanca. İngilizce türkçe fransızca almanca rusça i̇talyanca i̇spanyolca portekizce osmanlıca.

İngilizce türkçe fransızca almanca rusça i̇talyanca i̇spanyolca portekizce osmanlıca. Almancada çinko ne demektir teriminin türkçe almanca sözlük anlamı ve çinko almanca cümle çeviri sonucunu ingilizceceviri.org sitesinde bulacaksınız. Zamak alaşımı ise çinko, alüminyum, magnezyum ve bakırdanoluşan çoğunlukla çinko içerdiği için çinko alaşımı adını alabilecek bir malzemedir. Çinko kelimesi için türkçe » almanca çeviri sonuçları. 'çinko' almanca çeviri ve tercümesi.

ᐅ En Iyi Diş Macunları - Önerileri - Aralık 2020
ᐅ En Iyi Diş Macunları - Önerileri - Aralık 2020 from cdn.10toptest.de
'çinko' almanca çeviri ve tercümesi. Zamak alaşımı ise çinko, alüminyum, magnezyum ve bakırdanoluşan çoğunlukla çinko içerdiği için çinko alaşımı adını alabilecek bir malzemedir. Alman kimyacı andreas sigismund marggraf, 1746'da saf çinkoyu keşfeden kişidir. » i̇lişkili sonuçları göster | kelime tavsiye et (bulunamazsa). İngilizce türkçe fransızca almanca rusça i̇talyanca i̇spanyolca portekizce osmanlıca. Her geçen gün yenilenen almanca.tk sitesi almanca türkçe tercüme yapmak isteyenlere geniş bir veritabanı sunuyor.çinko ne. Almanca.tk sözlük ve almanca gramer ders sayfalarına hoşgeldiniz. Çinko türkçe almanca karşılığı ve almanca türkçe sözlükte bulmak istediğiniz kelimenin baş harfine tıklayarak almanca veya türkçe.

Almanca.tk sözlük ve almanca gramer ders sayfalarına hoşgeldiniz.

Her geçen gün yenilenen almanca.tk sitesi almanca türkçe tercüme yapmak isteyenlere geniş bir veritabanı sunuyor.çinko ne. Bu metaller değişik oranlarda bulunabilirler. Almanca.tk sözlük ve almanca gramer ders sayfalarına hoşgeldiniz. » i̇lişkili sonuçları göster | kelime tavsiye et (bulunamazsa). Afrika dili almanca arapça arnavutça azerice baskça baskhir belarusça bengalce boşnakça breton bulgarca burmaca cava dili cebuano chicheva çekçe çince almanca. 'çinko' almanca çeviri ve tercümesi. Seyahatlerde, almanca'nın konuşulduğu yerlerde karşılaşabileceği çoğu durumların üstesinden gelebilir. Zamak alaşımı ise çinko, alüminyum, magnezyum ve bakırdanoluşan çoğunlukla çinko içerdiği için çinko alaşımı adını alabilecek bir malzemedir. Almancada çinko ne demektir teriminin türkçe almanca sözlük anlamı ve çinko almanca cümle çeviri sonucunu ingilizceceviri.org sitesinde bulacaksınız. Dünya metal pazarında en çok kullanılan dördüncü metal olan çinko, yer kabuğunda en yoğun bulunan 2. Ücretsiz kelime öğretme antrenörü, fiil tabloları ve telaffuz işlevini içerir. Türkçe dilinden almanca diline ( google translate aracılığıyla) hızlı cümle ya da kelime çeviri yapmanıza yardımcı olan bir sözlük sistemidir. İlk yıl bakır yerine çinko kullanıyorlardı.

Çinko kelimesi için türkçe » almanca çeviri sonuçları cink. Zamak alaşımı ise çinko, alüminyum, magnezyum ve bakırdanoluşan çoğunlukla çinko içerdiği için çinko alaşımı adını alabilecek bir malzemedir.